‘Ολα Ξεκινούν Με Την

Σωστή ΑσφάλισηΣωστή Ομάδα

Σωστή ΑσφάλισηΣωστή Ομάδα

Στην Kotsifas Insurance Broker έχουμε ένα και μοναδικό στόχο: Να σου παρέχουμε ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις, προσφέροντας πάντα τις πλέον πολυδιάστατες και ολοκληρωμένες καλύψεις για κίνδυνο, ανάγκη αλλά και για τους μελλοντικούς στόχους σου.

Η Kotsifas Insurance Broker αποτελείται από μια δεμένη ομάδα ανθρώπων με πάθος, εμπειρία χρόνων και βαθιά γνώση του αντικειμένου και της αγοράς. Φάρος μας σε αυτό αποτελούν οι πολλές διακρίσεις σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, καθώς επίσης και η διατήρηση του πλήθους των πελατών μας.

Η γλώσσα μας είναι απλή και κατανοητή και προσεγγίζουμε την κάθε σου ανάγκη με απόλυτο επαγγελματισμό, είτε πρόκειται για ένα νέο συμβόλαιο ή για μια απλή συμβουλή! Γι’αυτό, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται σε συγκεκριμένες αξίες που διέπουν την δραστηριότητα μας στην ασφαλιστική αγορά:

Μοναδικός στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών του κάθε μας πελάτη. Μας ενδιαφέρει η σωστή κάλυψη των αναγκών τους και η άμεση εξυπηρέτηση τους όταν μας χρειάζονται.

Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες και αποτελούμε ένα οικονομικά υγιές δίκτυο διαμεσολαβητών στην Ελλάδα.

‘Εχουμε καταφέρει να κερδίσουμε το σεβασμό και την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιριών αλλά και των άλλων δικτύων της αγοράς μας. Παρέχουμε υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης στους συνεργάτες μας καθώς και υψηλά κίνητρα

Δημιουργώντας πάντοτε σχέσεις εμπιστοσύνης, στηρίζουμε τους συνεργάτες μας με σκοπό τη σωστή διαχείριση της καθημερινότητας τους, παρέχοντας συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση με εξειδικευμένη υποστήριξη στους κλάδους Ζωής, Υγείας και Λοιπούς Γενικούς από το τμήμα εκπαίδευσης της Kotsifas Insurance σε συνεργασία με τις διευθύνσεις εκπαίδευσης των Ασφαλιστικών Εταιρειών. Οραματιζόμαστε με τους Συνεργάτες μας το μέλλον με εξειδίκευση στις πωλήσεις με στόχο ποιοτικότερα παραγωγικά και οικονομικά αποτελέσματα

Εναρμόνιση και εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 679/2016 περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) – Εναρμόνιση με την Κοινοτική Οδηγία IDD

Επενδύουμε στις μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας, χτίζοντας πάντα πάνω στην συνέπεια, την αξιοπιστία και την ποιότητα στην εξυπηρέτηση που τους προσφέρουμε. Δημιουργούμε μαζί τους σχέσεις ζωής και εμπιστοσύνης.

Είμαστε εδώ για σένα!

Επικοινώνησε σήμερα κιόλας μαζί μας και βρες το ασφαλιστικό πρόβλημα που ταιριάζει στα μέτρα σου!

Ασφαλιστικές Λύσεις για Ιδιώτες

Παρέχουμε υπηρεσίες διαμεσολάβησης και συμβουλευτικής στους τομείς Ασφαλίσεων Ζωής, Υγείας και Γενικών Ασφαλίσεων, προτείνοντας επιλεγμένα ασφαλιστικά και χρηματοοικονομικά προϊόντα, “φτιαγμένα” στα μέτρα σου

Ασφαλιστικές Λύσεις για Επιχειρήσεις

Προσφέρουμε λύσεις σε κάθε ασφαλιστική και χρηματοοικονομική ανάγκη για την επιχείρηση σου (Επιχειρηματικό Κίνδυνο, Κίνδυνο Εγκαταστάσεων, Εξοπλισμού, Επιχειρηματικού Στόλου και Προστασία Εργαζομένων της επιχείρησης σου)

Θέλεις να μιλήσεις απευθείας με κάποιον από την ομάδα μας? Θα χαρούμε να σε εξυπηρετήσουμε!
Dimitris Kotsifas

Δημήτρης Κότσυφας

Με εμπειρία πάνω από 28 χρόνια στον ασφαλιστικό χώρο και με πελατολόγιο που ξεπερνά τους 1100 πελάτες σε όλη την Ελλάδα, ο Δημήτρης δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις ανάγκες σου με απόλυτο επαγγελματισμό!

Ντίμη Κωστοπούλου

Με πτυχίο στις Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση και εμπειρία 21 χρόνων στην εξυπηρέτηση πελατών και αξιολόγηση δανείων, η Ντίμη υποστηρίζει το χαρτοφυλάκιο Γενικών Κλάδων, ελέγχει και έχει την απόλυτη εποπτία σχετικά με την σωστή είσπραξη ασφαλίστρων, την πορεία των συμβολαίων προς αποφυγή ακύρωσης και είναι έτοιμη να απαντήσει στις ερωτήσεις σου.

Dimitra Kostopoulou-Kotsifas Insurance
Olga Antoniou-Kotsifas Insurance

‘Ολγα Αντωνίου

Με μακροχρόνια εμπειρία 28 και πλέον ετών στο ασφαλιστικό χώρο (επί σειρά ετών δίπλα στον αείμνηστο Μαρίνο Αγγελόπουλο) και εξειδίκευση στον κλάδο του αυτοκινήτου, η ‘Ολγα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην υποστήριξη του κλάδου αυτού από το 2002 και είναι έτοιμη να σε βοηθήσει σε θέματα προσφορών, εκδόσεων, εισπράξεων και διαχείρισης ζημιών.

Ελίνα Γάγγα

Με πτυχίο από το τμήμα Ελληνοαγγλομαθών Γραμματέων του St. George College και εμπειρία σε ανάλογες θέσεις από το 1999, αλλά και σαν Ασφαλιστικός Σύμβουλος από το 2008, η Ελίνα είναι υπεύθυνη ομάδας για τον κλάδο Ζωής και Υγείας, με βασική της αρχή την καλύτερη εξυπηρέτηση σου!

Elina Gagga-Kotsifas Insurance
Evi Frantzeskaki-Kotsifas Insurance

Εύη Φραντζεσκάκη

Με πτυχίο από το τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά και εμπειρία στον τομέα των ασφαλειών ως Γραμματέας Ασφαλιστικών Προϊόντων από το 2019, η Εύη είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τον κλάδο των Γενικών Ασφαλειών και πάντα με χαμόγελο!

Κωνσταντίνος Ντεντόπουλος

Από το 2013, ο Κωνσταντίνος ως επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος έχει αναλάβει την εξυπηρέτηση μεγάλων χαρτοφυλακίων και από το 2017 μέχρι σήμερα, εξυπηρετεί μέρος του υφιστάμενου πελατολογίου της ομάδας του Δημήτρη στην Πάτρα. Η ανάπτυξη πελατολογίου καθώς και η διατήρηση του, είναι δράσεις στις οποίες ο Κωνσταντίνος διαθέτει μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία.

Konstantinos Ntentopoulos-Kotsifas Insurance